dissabte, 31 de juliol del 2010

PERILLA EL FUTUR DE LES BANDES I LES ESCOLES MUSICALS DE GANDIA



Es calcula la disminució de les subvencions de la Generalitat en un 55%, més de la meitat de les ajudes que fins ara s'atorgaven. "Això provocarà l'acomiadament del 70% dels professorat d'estos centres i el tancament del 25% de les escoles de música".

El govern autonòmic no pot abandonar de manera tan evident el patrimoni cultural, expressat tant en termes quantitatius com qualitatius, acumulat per les nostres societats musicals aplicant-los retallades en les ajudes que tradicionalment havien rebut i que han sigut tan necessàries per al manteniment dels seus estàndards de qualitat.

S'hauria d'evitar que una cosa d'estes característiques poguera passar a Gandia. En este context, doncs, seria interessant que el govern de la ciutat, que acaba de firmar el conveni anual d'ajuda a les associacions musicals, per tal de compensar les retallades del govern autonòmic, fera el mateix amb estes associacions que ha fet amb les associacions esportives, incrementar el 20% de les ajudes per a l'exercici 2010 i el 100% per al 2011. D'eixa manera, les societats musicals i les escoles de música podrien compensar, en part, la disminució de les ajudes autonòmiques.

1 comentari:

  1. Hola, et convide a els Blogs de la safor. en breu apareixerà l teu blog a la nostra web, t'agrairia si enllaçares també el nostre. Adeu

    ResponElimina